top of page

Som medlem af Maritime People Club bliver du en del af et maritimt fællesskab og du får adgang til den lange række medlemstilbud, der er samlet i oversigten nedenfor, herunder:

  • Indflydelse gennem mærkesager

  • Specialiseret skatterådgivning

  • Juridisk bistand og advokathjælp

  • Job- og karrieresparring

  • Deltagelse i netværksgrupper

 

To medlemskaber: Club og Club+

Hos os starter dit medlemskab altid som Club. Så kan du siden tilkøbe services eller opgradere dit medlemskab til Club+ efter behov.

 

Du betaler altså først fuld pris, når du faktisk har brug for fuld service.

 

Der er forskel på vores medlemmers situation og behov. Derfor er der naturligvis også forskellige måder at være medlem.

Med et Club medlemskab er du en del det maritime fællesskab, du har adgang til fx vores sociale arrangementer og støtter op om arbejdet med vores mærkesager.

 

Du betaler imidlertid ikke for egentlig advokat-hjælp og individuel skatte-rådgivning, men kan tilkøbe den hjælp du har brug for.

 

Endelig har du mulighed for at opgradere til Club+ med fri og ubegrænset adgang til alle fordelene i Maritime People Club.

Personlig rådgivning

Uanset hvilket medlemskab du vælger, får du direkte, personlig og hurtig hjælp, når du har brug for det. Vi har ingen selvbetjening, men rådgiver dig professionelt over telefonen – eller ansigt til ansigt efter behov.

 

Det tror vi på giver dig størst værdi af dit medlemskab.

Medlemskaber 11.png

Bliv medlem og få:

Full service

i 12 mdr.

1) Plus-medlemskab betales i minimum i 12 måneder i forbindelse med fx advokathjælp, skatte-rådgivning eller personlig coaching, der rækker ud over mulighederne for tilkøbsydelser. 2) Prisen er halvårlig. Medlemskab af netværksgruppe er tilkøb til både Basis- og Plus-medlemskab.

bottom of page