• MPC

Business Director i Wärtsilä bliver formand for Maritime People Club

Jesper Elsborg Bonde, dual skibsofficer, MBA og Director Business Innovation i Wärtsilä, vil som formand for Maritime People Club bidrage til at løfte Det Blå Danmark og skabe et stærkt fælleskab for individuelt ansatte ledere og specialister i den maritime industri.


Det ligger Maritime People Clubs bestyrelsesformand særligt på hjerte, at den individuelle, personlige service bliver et kendemærke for den nye forening.

- Det er mange år siden, at jeg følte mig hjemme i en traditionel fagforening, der har knyttet sin identitet til nogle overenskomster eller bestemte uddannelser, siger Jesper Elsborg Bonde, der er Director Business Innovation hos udstyrsproducenten Wärtsilä og formand for den nyetablerede Maritime People Club.

- Derfor er Maritime People Club ikke en fagforening, men en klub for alle de ledere og specialister i Det Blå Danmark, der efterspørger professionel, personlig og individuel rådgivning.

- Vi er mange i landjobs, der har arbejdet på individuelle kontrakter i mange år, og det samme gælder for mange i ledende stillinger ude ombord. Vi har erfaring med at forhandle vores egne, individuelle vilkår og er jævnt komfortable med det, men vi kan allesammen have brug for en rådgiver på sidelinjen, en juridisk kontraktgennemgang eller inspiration til, hvor vi kan forhandle forbedringer hjem. Det er under alle omstændigheder trygt at have et sikkerhedsnet under sig i form af adgang til kompetent juridisk hjælp og rådgivning, hvis man kommer ud i stormvejr, siger Jesper Elsborg Bonde.

- Og lad mig i den forbindelse slå fast: individuelle kontrakter er ikke af det onde. De giver en masse frihed og byder på en lang række muligheder som vi hele tiden skal blive bedre til at udnytte.

Vil løfte hele Det Blå Danmark