top of page

De to første arrangementer - Åben Strand og Torsdagsbar i MPC


Vi fejrer at MPC har eksisteret i et år. Etableret under corona-pandemien. Nu kan vi mødes fysisk. Det fejrer vi og inviterer medlemmerne til Åben Strand i Svendborg og Torsdagsbar i København.


Kom på stranden Et medlem har foreslået at MPC prøver at være forening og Club på en anden måde. Det behøver ikke være så formelt og med en stor dagsorden. Han synes MPC er en god ide, for en klub handler om at være fælles, og hvis vi mødes er jeg sikker på vi kan spille hinanden gode og hjælpe hinanden.


Så vi mødes simpelthen på Christiansminde Strand på mandag den 16. august kl. 16 - 19. Kom når det passer dig. Vi har øl, vand mv at drikke og pølser på grillen, mens vi deler og bruger vores fælles baggrund i erhvervet til at knytte nye kontakter.


Der bliver også mulighed for at komme på vandet. Der bliver demonstreret de helt nye coastal robåde fra Liteboat, som er dobbeltårer og rullesæder, men mere stabilt på vandet. (Se billedet)

Bådene er selvlænsende og klarer meget sø. Så det er bare at give den gas.

Der kommer måske en olympisk roer forbi og deler tips og tricks ud.

Ellers skal vi bare have det hyggeligt, og vejrudsigten ser god ud .


Læs og tilmeld dig HER


Har du en god ven eller kollegaer fra den maritime branche, som kunne være interesseret i at lære os og MPC at kende, så tager du ham eller hende med. Send os evt. lige en mail om det, så vi kan dimensionere forplejningen.


Torsdagsbar og åbent møde i København

Vi vil selvfølgelig også gerne vise frem hvor vi bor og holder til i Dronningens Tværgade. Kan man gøre det bedre end med en lille "festlighed".


Derfor inviterer vi til "torsdagsbar" den 2. september kl. 16 - 19 i foreningens lokaler, hvor vi serverer forfriskninger og lidt let at spise. Igen er det primære formål at lære hinanden at kende, se hvordan vi kan knytte kontakter og hjælpe hinanden.


Også her kan du, som ovenfor tage en kollega eller to eller tre.


På dagen vil der være bestyrelse og personale tilstede.


Læs og tilmeld dig HER


Det var de første arrangementer. Har du en god ide til et arrangement, så kontakt os.

bottom of page