top of page
  • MPC

Pernille Sædam Marstal: “Det bliver god, håndholdt, personlig service som i gamle dage”

Cand.jur. Pernille Sædam Marstal, der i 16 år var advokat i Søfartens Ledere, glæder sig til at vende tilbage til Det Blå Danmark. Hun er medlem af Maritime People Clubs bestyrelse og tilknyttet som juridisk rådgiver på det ansættelsesretslige område.


Da Pernille Sædam Marstal for 18 år siden blev ansat som advokat i Søfartens Ledere, var det lidt af en tilfældighed og helt uden kendskab til, eller særlige følelser for, det maritime erhverv.

Men det kom hurtigt helt ind under huden på hende, og med årene oparbejdede hun en helt særlig ekspertise på det maritime, ansættelsesretslige område.

- Jeg lærte medlemmerne at kende gennem den personlige kontakt, og fandt ud af, hvad de efterspøger og har behov for. Jeg fik et indgående kendskab til deres vilkår – ja, hvordan deres liv er, for det medlemmerne har behov for hænger jo tæt sammen med, hvordan de lever deres liv, siger hun.

Gode folk hele vejen rundt

Pernille Sædam Marstal forlod Søfartens Ledere i oktober 2018 til fordel for en stilling i Kolding, hvor hun bor, men da hun fik muligheden for at blive en del af Maritime People Club, sagde hun ja med det samme.

- Det skyldes først og fremmest hele besætningen i Maritime People Club. Hele vejen rundt – i bestyrelsen og dem, der skal levere den daglige service. Det er virkelig gode folk, siger hun.

- Jeg tænkte også på den specialviden på det maritime område, som jeg havde oparbejdet gennem mange år – at det ville være ærgerligt, hvis den bare gik tabt. Nu får jeg mulighed for at bidrage både i bestyrelsen og som tilknyttet juridisk rådgiver, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg har en oprigtig lyst til at fortsætte der, hvor jeg slap, og til at genoptage den personlige kontakt med medlemmerne, for det har jeg virkelig savnet.

Håndholdt service

- Noget af det jeg lægger vægt på er, at det bliver håndholdt service som i gamle dage. Det kan måske lyde lidt gammeldags, men det er det overhovedet ikke. Tværtimod, siger Pernille Sædam Marstal.

- Der er en tendens til, at fagforeninger udvikler sig til sådan nogle store maskiner, som nok er effektive, men også langt fra medlemmerne. I Maritime People Club har vi skåret alt det unødvendige fra. Vi har skåret helt ind til benet - helt ind til kerneydelsen, så vi kan være effektive og tilgængelige, og så medlemmerne kan få det hurtige, personlige svar de har brug for.

- Hele formålet med Maritime People Club er jo at yde medlemmer hurtig, effektiv og individuel service. Det kan vi levere gennem en flad struktur, hvor vi er tæt på medlemmerne, har en praktisk tilgang til tingene og ikke bruger en masse ressourcer på alt muligt, som ikke kommer medlemmerne til gavn.

Comments


bottom of page