Godt nytår fra klubbenVi ser tilbage på et godt år for Maritime People Club, hvor den har stået på vækst og udvikling. Det gælder både i medlemstallet, som er vokset med næsten 60 procent, samt i vores sagsbehandling og service, hvor vi vokser i takt med medlemmerne.


Endelig slutter vi året af med nye initiativer i form af det første netværk for medlemmer og vores nye Club Family, som vi løfter sløret for i dag – årets sidste dag - til sidst i denne nytårshilsen.


Du kan læse mere om tallene, vores udvikling og de nye tilbud nedenfor i dette nyhedsbrev. Hvor du også kan læse lidt om hvordan vi i Maritime People Club har set vores branche have et godt, vildt og et hårdt 2021. Ligesom vi kigger ind i de trends vi ser for branchen i 2022 og vores egen rolle.


De tørre tal

Medlemstallet i foreningen Maritime People Club er vokset med 58 % i 2021, så der nu er 137 medlemmer. Lægger man dertil de 145 medlemmer i foreningen Danish Maritime Pilot, som også er knyttet Maritime People Club, lander vi på 282 medlemmer i alt.

Det er smule fra målet for 2021, som var at nå 300. Vi er særligt tilfredse med udviklingen i den sidste del af året, og ser derfor med forventning frem til fortsat medlemstilgang i 2022.


Medlemmerne

Det er en meget bred vifte af profiler, som vælger Maritime People Club. Udover lodserne i den selvstændige Danish Maritime Pilots, fordeler medlemmerne sig med 62 % ansat til søs, 29 % i land og 9 % indenfor offshore.


Offshore Olie og gas er dog samlet set en stor gruppe i MPC, da vi har medlemmer både på landjorden og offshore. Maersk Drilling er virksomheden hvor flest MPC medlemmer er ansat, derefter følger rederierne Maersk, Esvagt og DFDS som de tre største.