top of page
  • MPC

Kom til infomøde om MPCs kommende netværk – onsdag den 15/9 i SvendborgKom til informationsmøde om Maritime People Clubs kommende netværk – onsdag den 15. september kl. 17:00 på Fremtidsfabrikken i Svendborg.


Mødet finder sted i umiddelbar forlængelse af Fremtidsfabrikkernes Innovations- & Iværksætterimesse, der løber af stabelen fra kl. 14 – 17:00.

Messen er en hyldest af Sydfyns innovative erhverv og iværksætteri. Her kan du opleve spændende oplæg fra bl.a. konsortiet bag den nye Maritime Erhvervspark, Geopark partnerskaber, Baggårdteatret, Danske Maritime m.fl.

Borgmesteren byder velkommen, og du har mulighed for at få fingeren på pulsen om, hvad der rør sig i startup/ SMV-miljøet og på erhvervssiden generelt.

Kl. 17:00 er Maritime People Club vært for det første informationsmøde, hvor du kan høre nærmere om vores kommende netværk med fokus på erfaringsudveksling, karriere og opbygning af stærke relationer på tværs af det maritime erhverv.

I den forbindelse serverer vi lidt forfriskninger – drinks og sandwiches. Derfor er tilmelding nødvendig.

TILMELDING

Tilmeld dig her: https://bit.ly/3l4uRec

TID OG STED

Onsdag den 15. september kl. 17:00

Fremtidsfabrikken II

Kvægtorvet, Frederiksgade 8

5700 Svendborg

Mødelokale “Broen”

YDERLIGERE INFO

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Fritz Ganzhorn, CEO i Maritime People Club, på 21 42 13 06 eller fg@maritimepeople.dk

Læs mere om Fremtidsfabrikkernes Innovations- & Iværksætterimesse og se hele det spændende program her: https://bit.ly/3A0AzEp Deltagelse på messen er gratis.

Comments


bottom of page