• MPC

Maritime People Club udvider paletten med nyt tilbud til selvstændige

Medlemmerne i Maritime People Club kan nu få hjælp til alt det praktiske i forbindelse med opstart af egen virksomhed, og kompetent, praktisk og personlig assistance til økonomi og bogføring i forbindelse med drift, regnskab, årsopgørelse, moms og lignende. Dermed tager Maritime People Club samtidig det første skridt i retning af at blive brancheorganisation for de mange selvstændige i Det Blå Danmark.


Flere og flere arbejder selvstændigt i den brede maritime branche, enten fordi de er i en sektor med mange projektstillinger, fordi de trives med at være selvstændige konsulenter, eller fordi de er i gang med at udvikle nye innovative produkter og serviceydelser.

-Det er en utroligt spændende gruppe af maritime professionelle og udtryk for en spændende udvikling og iværksættertrang, som vil gerne vil støtte op om, siger Jesper Elsborg Bonde, formand for Maritime People Club.

- Vi har allerede en god andel selvstændige blandet medlemmerne, og dem vil vi gerne tilbyde nogle stærke produkter, der ligesom vores øvrige tilbud er kompetente, direkte, personlige og til en meget konkurrencedygtig pris.

Samarbejde med Gi Regnskabsservice

Det er lykkedes med etablering af et samarbejde med Gi Regnskabsservice, hvor medlemmer af MPC, som gerne vil starte selv, for kun 3.000 kroner kan komme godt i gang; få registreret personlig virksomhed med CVR nr. og få hjælp til valg og opsætning af økonomisystem, udarbejdelse af kontoplan, debitorer og kreditorer og evt. varelager.

Og når de er kommet igang, er der billig og effektiv rådgivning og praktisk hjælp til alt fra daglig bogføring og fakturering, over moms til opstilling af årsrapport og meget mere.

Tilbuddet indenfor økonomi og bogføring er en fast, lav timepris på 450 kroner. Medlemmerne og Gi Regnskabsservice aftaler selv omfanget af hjælpen, så det passet til deres individuelle behov. På den måde betaler de ikke større, faste, årlige beløb i én, samlet pakke, men kun for det, de har behov for.

Erfarne regnskabsfolk

Bag Gi Regnskabsservice står to dygtige og erfarne praktikere:

Gert Andrä har siden 1978 været beskæftiget indenfor både revisionsbranchen og på den anden side af bordet, som regnskabsansvarlig i flere virksomheder. Han har stor erfarin