top of page
  • MPC

Maritime People Club udvider paletten med nyt tilbud til selvstændige

Medlemmerne i Maritime People Club kan nu få hjælp til alt det praktiske i forbindelse med opstart af egen virksomhed, og kompetent, praktisk og personlig assistance til økonomi og bogføring i forbindelse med drift, regnskab, årsopgørelse, moms og lignende. Dermed tager Maritime People Club samtidig det første skridt i retning af at blive brancheorganisation for de mange selvstændige i Det Blå Danmark.


Flere og flere arbejder selvstændigt i den brede maritime branche, enten fordi de er i en sektor med mange projektstillinger, fordi de trives med at være selvstændige konsulenter, eller fordi de er i gang med at udvikle nye innovative produkter og serviceydelser.

-Det er en utroligt spændende gruppe af maritime professionelle og udtryk for en spændende udvikling og iværksættertrang, som vil gerne vil støtte op om, siger Jesper Elsborg Bonde, formand for Maritime People Club.

- Vi har allerede en god andel selvstændige blandet medlemmerne, og dem vil vi gerne tilbyde nogle stærke produkter, der ligesom vores øvrige tilbud er kompetente, direkte, personlige og til en meget konkurrencedygtig pris.

Samarbejde med Gi Regnskabsservice

Det er lykkedes med etablering af et samarbejde med Gi Regnskabsservice, hvor medlemmer af MPC, som gerne vil starte selv, for kun 3.000 kroner kan komme godt i gang; få registreret personlig virksomhed med CVR nr. og få hjælp til valg og opsætning af økonomisystem, udarbejdelse af kontoplan, debitorer og kreditorer og evt. varelager.

Og når de er kommet igang, er der billig og effektiv rådgivning og praktisk hjælp til alt fra daglig bogføring og fakturering, over moms til opstilling af årsrapport og meget mere.

Tilbuddet indenfor økonomi og bogføring er en fast, lav timepris på 450 kroner. Medlemmerne og Gi Regnskabsservice aftaler selv omfanget af hjælpen, så det passet til deres individuelle behov. På den måde betaler de ikke større, faste, årlige beløb i én, samlet pakke, men kun for det, de har behov for.

Erfarne regnskabsfolk

Bag Gi Regnskabsservice står to dygtige og erfarne praktikere:

Gert Andrä har siden 1978 været beskæftiget indenfor både revisionsbranchen og på den anden side af bordet, som regnskabsansvarlig i flere virksomheder. Han har stor erfaring i udarbejdelse og opstilling af regnskaber og selvangivelser.

Inge Burmeister er en erfaren bogholder og regnskabschef. Hun har erfaring fra medie- og entreprenørbranchen, det offentlige og hun har 9 års erfaring med det maritime område.

- Vi ser frem til at levere professionel hjælp, både i form af opstartspakken "Kom godt i gang" og den egentlig praktiske bogføring og anden hjælp i dialog med de selvstændige medlemmer af Maritime People Club, siger Inge Burmeister og Gert Andrä.

Som CLUB+ medlem har man desuden adgang til at benytte Maritime People Clubs services indenfor egentlig advokathjælp, skat, karriereudvikling og coaching, hvis man vil starte eller allerede driver selvstændig virksomhed og ønsker input til, hvordan virksomheden kan udvikles samt konkrete og praktiske problemstillinger.Talerør for selvstændige i Det Blå Danmark

- Vi håber dette supergode og ikke mindst praktiske tilbud vil trække flere selvstændige medlemmer til Maritime People Club, så vi hurtigts muligt kan blive talerør og interesseorganisation for de små en- og tomandsvirksomheder og andre startups i Det Blå Danmark, siger Jesper Elsborg Bonde.

- Det er der behov for i den maritim branche, hvor det langt hen ad vejen er de store maritime virksomheder og deres brancheorganisationer, der helt naturligt sætter dagsorden.

Comments


bottom of page