• Maritime People Club

Nu kan du se din skat for 2020Maritime People Club hjælper gerne med råd, vejledning og indberetning. Så du hurtigt får gennemgået og rettet din skat, hvis der ting SKAT ikke har taget højde for.


Skattestyrelsen åbner for årsopgørelserne den 15. marts, men sædvanligvis kan man få adgang i weekenden op til den officielle åbningsdag. Det vil også fra denne dag være muligt at indberette tilføjelser og rettelser til årsopgørelserne.


"Hos os, får du en personlig hjælp, gennemgang og gode råd. Da vi kender den maritime branche og de forskellige jobtyper, kan vi stille de rigtige spørgsmål til dig, så du fx for alle fradragsmulighederne med." forklarer skattekonsulent Jytte Hjorth.


Vi hjælper med råd, vejledning og indberetning. Også om forhold der ikke er maritime eller har noget med at sejle til søs. Du/I har måske solgt og købt ny bolig, lagt lån om eller andet under corona-året 2020, som mange andre danskere har gjort. Vi hjælper med både den skattemæssige konsekvens og værdi.


For CLUB kontingentet på 125 kr. pr måned giver vi rådgivning, så du kan lave din årsopgørelse korrekt - og forhåbentlig få penge tilbage i SKAT.


Læs mere om medlemskab HER


Du kan også tilkøbe produktet: Årsopgørelse og Selvangivelse - så ordner vi det hele for dig