top of page

Bliv medlem

Maritime People Club er til for dig, som arbejder i den maritime branche – uanset om du sejler eller arbejder i den maritime sektor i land.

Som medlem af Maritime People Club bliver du en del af et maritimt fællesskab, og du får adgang til vores dygtige og erfarne eksperter inden for maritim jura, karriere og de helt særlige skatteforhold, der for eksempel gør sig gældende i den maritime branche.

 

Dine medlemsfordele:

  • Maritimt fællesskab

  • Deltagelse i netværksgruppe

  • Indflydelse gennem mærkesager

  • Specialiseret skatterådgivning

  • Juridisk bistand og advokathjælp

  • Job- og karrieresparring

  • Personlig rådgivning

  • Club+ og Club Family (læs mere og tilmeld nedenfor) 

Kun 125 kr

pr. mdr

Tre typer medlemskab: Club og Clubog Club Family

Der er forskel på vores medlemmers situation og behov. Derfor er der også forskellige måder at være medlem.

Med et Club medlemskab er du en del det maritime fælleskab, du har adgang til fx vores sociale arrangementer og støtter op om arbejdet med vores mærkesager.

 

Endelig har du mulighed for at opgradere dit medlemskab Club+ med fri og ubegrænset adgang til alle fordelene i Maritime People Club.

Et Club+ medlemskab betales i minimum i 12 måneder i forbindelse med fx advokathjælp, skatte-rådgivning eller personlig coaching, der rækker ud over mulighederne for tilkøbsydelser.

Er du Club medlem kan din ægtefælle og/eller samlever også blive medlem til en nedsat pris. Vi kalder det Club Family. En fordel for jer begge. Din ægtefælle/samlever kan vi rådgive og hjælpe individuelt 

Hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på (+45) 21 42 13 06 eller mail@maritimepeople.dk

Medlemskaber 12 - pic.png

Bliv medlem og få:

Full service

i 12 mdr.

1) Clubmedlemskab betales i minimum i 12 måneder i forbindelse med fx advokathjælp, skatterådgivning eller personlig coaching, der rækker ud over mulighederne for tilkøbsydelser. 2) Prisen er årlig mod betaling én gang årligt: første gang ved tilmelding. Medlemskab af netværksgrupper er tilkøb for både Club og Club+ medlemmer.

bottom of page