top of page

Juridisk bistand

Juridisk sagsvurdering

Er du i tvivl eller har du spørgsmål vedr. dine løn- og ansættelsesvilkår, afklarer vi situationen over telefonen. I nogle tilfælde er det nødvendigt, at du skriver til os og sender os den relevante dokumentation, og så gennemgår vi efterfølgende sagen over telefonen eller mail.

 

Er du blevet opsagt, er din arbejdsgiver gået konkurs, eller er du på anden vis blevet involveret i en sag i forbindelse med dit ansættelsesforhold, dit skib eller virksomhed vejleder vi dig med hensyn til, hvilke muligheder der er for at løse sagen til din fordel og hvilke konsekvenser det kan have for dig både at føre – og ikke at føre den.

 

Hvis du vælger at gå videre med sagen, har du mulighed for at opgradere dit medlemskab til Club+ og derigennem få adgang til sagsbistand og mulig advokathjælp gennem Maritime People Club.

 

Vores juridiske rådgiver er både skibsfører og jurist og har lang erfaring med at varetage alle typer af juridiske og forhandlingsmæssige forhold for alle typer af personer og stillingstyper indenfor den maritime branche. Til søs, i land og offshore. Direktører, ledere og specialister.

Bestil juridisk sagsvurdering nedenfor.

 

Vælg den mulighed, der passer til dit medlemskab.

Hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på (+45) 21 42 13 06 eller mail@maritimepeople.dk

bottom of page