top of page
  • MPC

Coaching: Skal der ske noget nyt?

Har du behov for at få frigjort et potentiale i dagligdagen, håndtere en forandring, skal du have nye ansvarsområder på jobbet, eller har du bare lyst til tage et nyt skridt? Maritime People Club tilbyder coaching af ledere, specialister, skibsofficer og alle andre profiler.


- Jeg synes det er meget inspirerende at hjælpe folk, og se at coaching er et stærkt og effektivt redskab til forandring. Jeg har indtil videre primært været coach for maritime ”klienter” omkring deres karrierer, udvikling i jobbet, om det at være leder, have ansvar eller personlig udvikling, siger Fritz Ganzhorn, der udover at være direktør i Maritime People Club også er uddannet coach og hjælper medlemmer i forbindelse med deres personlige udvikling.

- Jeg har haft stor gavn af min erfaring i og med den maritime branche, udover min uddannelse og erfaring som coach. For ”klienterne” tror jeg bestemt også, at det har været en stor fordel, at de ikke har skulle forklare så meget om deres job, profession og tilværelse, fordi jeg kender den, siger han.

- Det har gjort, at vi bedre og hurtigere er kommet ind til kernen under coachingen. Der hvor forandringerne tager form og bliver til handling. Jeg har også som mangeårig leder, både til søs og i land, en god ballast til at coache den enkelte omkring sin rolle som leder og de udfordringer, der er forbundet med den.

Club+ giver adgang til coaching - og alt andet i MPC

Nu skal Fritz Ganzhorn levere coaching til medlemmerne af Maritime People Club og det glæder han sig til.

- Jeg synes egentlig, at alle burde prøve at blive coachet og prøve at skubbe lidt til sig selv. Derfor er det også supergodt, at vi i Maritime People Club har skabt et samlet koncept, der kan tilbyde den slags hjælp og service til konkurrencedygtige priser.

Et Club+ medlemskab koster 875 kr. inkl. moms om måneden i 12 måneder. Det giver adgang til længere coaching forløb over et helt år for kun 10.500 kr., hvilket er en meget konkurrencedygtig pris. Club+ medlemskabet, hvori coaching indgår, inkluderer tilmed alle Maritime People Clubs øvrige medlemstilbud og services, hvis man skulle have brug for andet.

- Det kan fx være at man under coaching-forløbet kommer frem til, at man egentlig skal i gang med helt konkret karriererådgivning op imod en speciel del af den maritime branche, med særlige certifikater og efteruddannelser, eller at man har brug for juridisk bistand eller advokathjælp til at håndtere en særlig problemstilling, siger Fritz Ganzhorn.

Efter 12 måneder ændres medlemskabet tilbage til et Club-medlemskab, der koster 125 kr. om måneden.

Det er dig, der sætter fokus

- Coaching er meget kort fortalt samtalekommunikation mellem coach og klient, der sætter fokus på et emne, eller en udfordring i nutid og fremtid, baseret på at finde løsninger og muligheder. Grundideen er, at vi som individer, eller teams, faktisk selv har svarene, og at vi gennem coaching kan få hjælp til at finde dem frem, siger Fritz Ganzhorn.

- Det er derfor også “klienten”, der bestemmer emnet for coachingen. Altså, hvad det er for en tilstand, udfordring eller mål, der skal arbejdes med? Et godt coachingforløb starter med en afklarende samtale, så vi både rammer det rigtige emne og mål for coachingen, og får en god tilrettelæggelse af forløbet med et passende antal sessioner med god tid imellem, til at føre tingene ud i praksis i dagligdagen; på jobbet, eller hvor det nu er coachingen har sit fokus.


Individuelt forløb, tilpasset dig

- Vi tilrettelægger coachingforløbet sammen, så det passer ind i “klientens” hverdag. De enkelte coachingsamtaler kan enten være fysiske møder eller via Zoom, Skype eller en anden platform - og jeg kommer gerne ud til medlemmer, hvis det er praktisk og mulig, siger Fritz Ganzhorn.

- Da coaching gennem Maritime People Club er både billigt, fleksibelt og har en maritimt referenceramme, håber jeg, at mange vil finde coaching interessant og værdifuldt.

Comments


bottom of page