Fandt vejen til nyt jobWinni meldte sig ind i Maritime People Club og så begyndte der at ske noget. ”Udover jeg har lært en masse om mig selv og min karrieremuligheder, har CLUB+ medlemskabet også helt konkret givet mig et nyt og spændende job”.


Knap et år efter Winni Isabella Löwenstein blev medlem af Maritime People Club (MPC) skifter hun nu jobbet som overstyrmand på Ø-færgen ud med en lederstilling i Forsvaret, som assisterende værkstedsleder på LTS-værkstedet i Korsør. En enhed, der leverer service og vedligehold af alt løfte, træk og surringsmateriel til alle dele af Forsvaret, ikke kun Søværnet.


”Som uddannet dual skibsofficer er jeg rigtigt glad for at kunne udnytte både mine tekniske, operative og ledelsesmæssige kompetencer. Det var en af grundene til at jeg meldte mig i MPC. Jeg havde brug for hjælp, rådgivning og sparring af folk som virkelig kender min baggrund - og dermed også mine muligheder” indleder Winni.


Hun læste om MPC via LinkedIn og syntes med det samme om både rådgiverne og konceptet.


”Jeg var på udkig efter noget andet end Lederne Søfart, hvor jeg var organiseret. Det var blevet for stort og upersonligt for mig, og jeg havde også haft nogle henvendelser og ønsker om hjælp, som ikke blev løst til min tilfredshed. Så har jeg ikke sagt for meget.”


”Så da jeg så, at både Fritz Ganzhorn og Pernille Marstal fra det tidligere Søfartens Ledere var med som rådgivere i MPC, var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle skifte.


Men også modellen, hvor man betaler et lavt basiskontingent og først betaler mere når man har brug for konkret og direkte hjælp, synes jeg er rigtig smart”, forklarer Winni.


Jobafklaring Udover at være sikret juridisk rådgivning om kontrakter, ansættelser og opsigelse mv. gik Winni i gang med at benytte job- og karrieretilbud