• MPC

Korrektion af Lederne Søfarts misinformationer

I Maritime People Club ser vi os desværre nødsagede til offentligt at korrigere en række stærkt misvisende oplysninger om MPC, som Lederne Søfart i en systematisk telemarketingkampagne er begyndt at ringe rundt og give deres medlemmer, når de melder sig ud.


Et stigende antal medlemmer af Lederne Søfart vælger tilsyneladende at opsige deres medlemskab af den gamle fagforening.

Denne udvikling har tilsyneladende betydet, at Lederne Søfart og Lederne har iværksat en systematisk telemarketingkampagne med det formål, at miskreditere Maritime People Club.

Ovennævnte er kommet til Maritime People Clubs kendskab, da medlemmer, som har meldt sig ud af Lederne Søfart, og ind i Maritime People Club, fortæller, at man kort efter opsigelsen af medlemskabet af Lederne Søfart er blevet ringet op af en telemarketingmedarbejder fra Lederne Søfart, der forsøger at så tvivl om medlemmets beslutning ved at skabe forvirring og sprede stærkt fejlbehæftet misinformation om medlemsfordelene i Maritime People Club.


Nedenfor gennemgår vi 5 af de påstande, Lederne Søfart rundringer til deres medlemmer, og bringer de korrekte oplysninger.Påstand 1

Kontingentet i Maritime People Club er tre gange højere end i Lederne Søfart.”

Svar

  • Et clubkontingent i MPC koster kr. 125,- om måneden.

  • Et medlemskab af Lederne Søfart forudsætter, at man også er medlem af Lederne - tilsammen koster det kr. 320,- om måneden.