top of page
  • MPC

Maritime People Club har ambitioner om 4.000 - 6.000 medlemmer

Bestyrelsesformanden i Maritime People Club, Jesper Elsborg Bonde, har ambitionerne i behold efter en god modtagelse af den nye forening: “Om få år vil vi varetage medlemmernes interesser fra en bred platform, der går fra sø til land og på tværs af hele Det Blå Danmark.”


- Formålet med Maritime People Club er at forbinde erhvervet fra sø til land - at bygge bro fra skib til skrivebord, som vi siger. Det vil vi gøre ved at skabe et fælleskab på tværs af traditionelle faggrænser og uddannelsesmæssige baggrunde, siger Jesper Elsborg Bonde, der bestyrelsesformand i Maritime People Club og til daglig udviklingsdirektør i udstyrsvirksomheden Wärtsila.

- I stedet for kun at være til for fx maskinmestre, skibsførere, selvstændige eller ledere i land, vil vi i stedet etablere et fælleskab for dem alle omkring det maritime og med det individuelle menneske i centrum. Det er en tankegang, vi har fået rigtig god respons på - både fra medlemmer, der har beholdt deres fagforeningsmedlemskab og fra medlemmer, som ellers ikke var medlemmer af noget som helst andet end en golfklub.

Store ambitioner

Jesper Elsborg Bonde har ingen forventning om, at medlemstallet eksploderer fra den ene dag til den anden, men at en god, stødt medlemstilgang derimod er vejen frem.

- Det siger sig selv, at jo flere medlemmer vi får, jo bedre kan vi varetage deres interesser. Når vi ser på, hvor mange mennesker i Det Blå Danmark MPC henvender sig til, så kan vi godt tillade os at have ambitioner om med tiden at blive en forening af en vis størrelse, siger han.

- Om få år ønsker vi derfor at varetage medlemmernes interesser fra en bred platform, der går fra sø til land og på tværs af hele Det Blå Danmark. Omsat til tal betyder det, at vi på længere sigt arbejder med et medlemstal på 4.000 - 6.000, siger Jesper Elsborg Bonde.

- I bestyrelsen er vi overbeviste om, at det er muligt, og på baggrund af de første uger efter lanceringen er vi trygge ved, at et delmål om 750 medlemmer til nytår bestemt er inden for rækkevidde.

Kom med på rejsen

Maritime People Club barsler allerede med nye medlemstilbud og initiativer, og der er andre spændende nyheder på vej fra den nye forening. Ifølge bestyrelsesformanden er det derfor både udfordrende og inspirerende at være med på rejsen fra dens begyndelse og inviterer alle til at komme tidligt med om bord.

- Maritime People Club er ejet af medlemmerne, og som medlem her får man reel indflydelse på, i hvilken retning vi skal udvikle os, hvor vores fokus skal være og hvilke mærkesager vi skal arbejde for, siger Jesper Elsborg Bonde.

- Derfor kan jeg kun opfordre til, at man melder sig ind, hvis man synes initiativet er spændende og hvis man er enig i, at der er behov for et bredt fælleskab på tværs af branchen.

Comments


bottom of page