top of page
  • MPC

Maritime People Club udvider bestyrelsen

Louise Windelboe indtræder i Maritime People Clubs bestyrelse og udfylder således den sidste post, som har stået åben siden den nye forenings etablering.Louise Windelboe er uddannet skibsfører og har 24 års maritim erfaring – heraf 10 års effektiv sejltid som matros, styrmand og Kaptajn, samt erfaring som havariinspektør, HSEQ Manager og Offshore Superintendent. Hun arbejder nu som VTS operatør hos VTS Øresund, hvilket passer godt til livet som familiemor.

- Vi er stolte over at Louise har accepteret i at indtræde i bestyrelsen, hvilket samtidig betyder, at vi nu er oppe på fuld styrke, siger Jesper Elsborg Bonde, bestyrelsesformand i Maritime People Club.

- Louise komplimenterer resten af bestyrelsen med erfaringer fra hendes maritime karriere, men også i kraft af hendes store netværk på tværs af erhvervet.

Stor passion for det maritime erhverv

- Jeg sætter stor pris på samarbejdet med Louise i det daglige arbejde, hvor hendes tilgang altid er kendetegnet ved passion for den maritime branche og en stærk vilje til at hjælpe, påvirke og forandre tingen i positiv retning, siger MPCs direktør, Fritz Ganzhorn.


- Louise er samtidig meget dedikeret i spørgsmålet om ligestilling og diversitet i den maritime branche, hvilket er et af MPCs fokusområder. Jeg ser frem til at arbejde endnu mere sammen med Louise og skabe endnu flere gode resultater, nu hun indtræder i bestyrelsen i Maritime People Club.

Comments


bottom of page