top of page
  • MPC

MPC lancerer ”Office Hours”

Nu slår vi de virtuelle døre op, så du som medlem - mindst én gang om ugen - kan møde både dine MPC-rådgivere direkte - og ikke mindst netværke med andre medlemmer.


Alle mandage fra og med den 14. september holder MPC åbent på Zoom. Fra kl. 16 til 17 dansk tid kan du som medlem tjekke ind og møde både andre medlemmer og foreningens rådgivere til en aktuel snak om, hvad der rør sig i erhvervet og hos dig.

“Office Hours” begynder med et kort, aktuelt oplæg af en rådgiver eller et bestyrelsesmedlem, hvorefter der er fri debat og dialog blandt deltagerne.

- ”Office Hours” er et virtuelt mødested på nettet, hvor vi griber de spørgsmål og emner, medlemmerne sætter på dagsordenen”, siger direktør Fritz Ganzhorn, der passer kontoret på mange af møderne og glæder sig til den direkte kontakt med medlemmerne.

Nemt at være med

- Vi kører “Office Hours” hver mandag mellem 16 og 17 - så er der ikke så meget kalender, der skal huskes i en travl hverdag. Du deltager, når du har tid og lyst, og til at begynde med foregår det ganske enkelt sådan, at alle vores medlemmer får en mail dagen før med et link til mødet på Zoom. Når du op til mødet klikker på linket, bliver du guidet igennem det, der er nødvendigt for at kunne deltage.

- Det er nemt - og så langt inde i corona’en er de fleste heldigvis ved at være verdensmestre i Zoom, så vi håber, at mange kan være med - uanset hvor i verden de befinder sig, siger Fritz Ganzhorn.

- Vi har valgt Zoom som platform, da den er lettilgængelig, ikke kræver den store båndbredde og tillader, at mange deltagere samtidig kan være på med billede. Så kan vi også netværke bedst - uanset hvor i verden vi befinder sig.

Et fælleskab på tværs af erhvervet

Der serveres hverken sen eftermiddagskaffe med småkager eller tidlig fyraftensøl, så deltagerne må være selvforsynende alt efter behov.

- Alle medlemmer er altid velkomne til at blive hængene for en snak med rådgiveren fra MPC, eller hvis man gerne vil ”hænge ud” med andre medlemmer, når “Office Hours” er slut, siger Fritz Ganzhorn.

- Vores ambition er at sætte handling bag ambitionen om at skabe et fælleskab på tværs af det maritime erhverv og samtidig gøre det muligt at bringe medlemmerne tættere sammen. Vi glæder os ligesom alle andre til, at vi efter coronaen atter kan mødes sikkert fysisk i større grupper, men indtil da håber vi, at vi blandt andet gennem “Office Hours” kan bidrage til at understøtte et maritimt fælleskab på tværs af hele Det Blå Danmark.

Find en oversigt over de kommende “Office Hours” på MPCs Facebook-side.

Commenti


bottom of page