top of page

Se, hvad vi kan gøre for dig som medlem

- eller kontakt os og hør mere

Skat

Snyd ikke dig selv i skat – tal med vores erfarne skatteekspert.

Jura

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tal med vores erfarne jurister.

Karriere

Vil du videre i livet og karrieren? Tal med vores erfarne rådgiver.

Mærkesager

Vi arbejder for dine interesser. Se hvad vi fokuserer på i øjeblikket.

Maritime People Club

Vi tror på, at et medlemskab giver dig størst værdi gennem direkte, personlig og hurtig hjælp, når du har brug for det. Derfor har vi ingen selvbetjening, men rådgiver dig professionelt over telefonen - eller ansigt til ansigt efter behov.

 

Som medlem hos os bliver du en del af et maritimt fælleskab, og du får adgang til vores dygtige og erfarne eksperter inden for maritim jura, karriere og de helt særlige skatteforhold, der for eksempel gør sig gældende i DIS, DAS og under fremmedflag - eller hvis du har blandende skatteforhold.

 

Maritime People Club er et fælleskab for dig og andre maritime ledere, specialister og selvstændige. Vi arbejder for dine interesser og er der for dig, når du har brug for et godt råd, inspiration til at udnytte dit fulde potentiale, eller hvis du skulle få behov for juridisk assistance i forbindelse med dit ansættelsesforhold.

Vi tilbyder et fleksibelt produkt, og du kan til enhver tid tilkøbe relevante ydelser efter behov, eller tilpasse dit medlemskab. Du betaler med andre ord ikke for tilbud og services før du selv har brug for dem.

Medlemskaber 03.png

Bliv medlem og få:

Full service

i 12 mdr.

1) Plus-medlemskab betales i minimum i 12 måneder i forbindelse med fx advokathjælp, skatte-rådgivning eller personlig coaching, der rækker ud over mulighederne for tilkøbsydelser. 2) Prisen er halvårlig. Medlemskab af netværksgruppe er tilkøb til både Basis- og Plus-medlemskab.

(+45) 21 42 13 06

  • White Facebook Icon

Følg os på Facebook

bottom of page