Mærkesager

Maritime People Club ønsker at bidrage til at forme fremtiden for den maritime industri i Danmark med fokus på bæredygtig omstilling og langsigtet kompetenceudvikling med det maritime menneske i centrum. 

 

Vi arbejder derfor fremadrettet med nogle få, udvalgte mærkesager, som defineres og udvikles i fællesskab. Det skal sikre fremdrift, fokus og resultater, der kan måles.​

Vores kommende mærkesager vil fokusere på følgende to hovedområder:

  • Individualitet og kontrakter

  • Omstilling og udvikling

 Individualisering og kontrakter

Ansættelsesforhold reguleres i stigende grad ved individuelle kontrakter.

 

Dette gælder også på det maritime arbejdsmarked. Det er en udvikling, der er kommet for at blive.

Forudsætningen for gode, individuelle forhold er, at det bliver respekteret og prioriteret, at de individuelle konktrakters indbyggede fleksibilitet og frihed udnyttes samt at den underliggende lovgivning er klar og fair.

 Omstilling og udvikling

Maritime People Club ønsker at bidrage til at forme fremtiden for den maritime industri i Danmark med fokus på bæredygtig omstilling og langsigtet kompetenceudvikling med mennesket i centrum.

Det er derfor nødvendigt at undersøge Danmarks strategiske, klimamæssige og økonomiske afhængighed af maritime kompetencer, og sætte ambitiøse mål på uddannelsesområdet og for det maritime arbejdsmarked.

I den forbindelse repræsenterer Maritime People Club en klar stemme i det maritime Danmark - fri og uafhængig af rederiernes, udstyrsproducenternes eller fagforeningernes interesser.

Kontakt

Maritime People Club

Dronningens Tværgade 7,

Gårdhus 2

1302 København K

mail@maritimepeople.dk

Telefon: (+45) 21 42 13 06

WhatsApp: (+45) 21 42 13 06

  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel