top of page

Få overblikket over dig selv, dit job og din karriereNår vi arbejder med job og karriere i Maritime People Club starter vi altid med at tilbyde vores medlemmer en grundig afklaring. Et godt fundament til at sætte nye konkrete mål og komme i gang med positiv ændring af egen situation.


- Der har været en overraskende stor interesse for vores rådgivning indenfor job og karriere. Det viser, at der et behov der ude, men måske skyldes det også, at vi på en og samme gang er systematiske og fleksible i vores tilgang til opgaven , fortæller Fritz Ganzhorn, direktør og coach i Maritime People Club


Som medlem i Maritime People Club (MPC) starter du med en jobafklaring. Derefter vælger man selv om du skal hurtigt videre med konkret hjælp til CV'et, der kan lande et nyt job eller om det skal være en lidt bredere karrieresparring, hvor vi sammen kigger lidt længere og mere strategisk på tingene.


Jobafklaringen tilbyder vi enten ved et fysisk møde eller over nettet. Vi arbejder med en model, hvor vi sammen "sammensætter" det nuværende billede at jobbet og karrieren, som medlemmet ser det her og nu - (se et konstrueret eksempel ovenfor)


- Derfra bevæger vi os ind på hvad medlemmet gerne vil ændre, herunder også hvorfor og hvordan.

- Det bliver ofte til en hel lille coaching. Men det giver også noget godt, at tankerne bliver sat i retning af forandring.


- Derefter vælger medlemmerne frit hvad der skal ske, og hvad vi eventuelt skal hjælpe med, forklarer Fritz Ganzhorn.
Er du interesseret i at høre mere om jobafklaring - og hvordan vi kan hjælpe dig?

Så kontakt os på karriere@maritimepeople.dk


Jobafklaring er omfattet af det almindelige CLUB medlemskab til 125 kr. pr måned


Bliv medlem HER

Comments


bottom of page