• MPC

Fortsat medlemsfremgang og stor diversitet i Maritime People ClubMedlemstallet stiger fortsat i Maritime People Club og selvom andelen af sejlende – og særligt skibsførere – vokser, er MPC stadig en forening, der spænder bredt på tværs af den maritime branche.


Maritime People Club er en forening, der favner professionelle på tværs af hele den danske maritime branche. Det faktum kommer tydeligt til udtryk i fordelingen af medlemmernes arbejdssted: til søs, i land, indenfor offshore eller som selvstændig med egen virksomhed.


- Andelen af sejlende medlemmer har været pænt stigende over det seneste år, ligesom vi stadig får flere medlemmer inden for offshoresegmentet, siger Fritz Ganzhorn, CEO i Maritime People Club.


- Kigger vi nærmere på vores nye medlemmer, kan vi se, at en god del af dem er skibsføreren, der primært arbejder i DIS, men også flere, der sejler under fremmedflag. Den næststørste gruppe er maskinmestre inden for de samme områder, og særligt maskinmestre på større, private lystyachter i Middelhavet og andre steder i verden.


Efterspørger karriererådgivning – og hjælp til at få styr på skatten