top of page

 

Maritime People Club er service for ledere, specialister og selvstændige på tværs af hele den maritime industri - offshore som onshore.

 

Vi arbejder for at give dig den bedste individuelle service og rådgivning som medlem og er der for dig, når du har brug for et godt råd, inspiration til at udnytte dit fulde potentiale, eller hvis du skulle få behov for juridisk assistance i forbindelse med dit ansættelsesforhold.

 

Vi rådgiver om individuelle kontrakter, løn og lovgivning – uanset om du er ansat på land, til søs eller i offshore. På skatteområdet hjælper vi dig med dine skatteforhold i Danmark, under udstationering eller arbejdsophold i udlandet, og naturligvis hvis du er ansat i DIS, DAS, under fremmedflag, eller hvis du har blandende skatteforhold.

 

Som medlem får du adgang til et fælles, konkurrencedygtigt og individuelt serviceapparat sammen med andre maritime kolleger. 

 

Som medlem har du adgang til vores dygtige eksperter, der alle har en baggrund i eller stor praktisk erfaring fra den maritime industri. Det gælder både indenfor juridisk bistand, skatterådgivning og karriereudvikling.

 

Du kan til enhver tid tilkøbe relevante ydelser efter behov, eller tilpasse dit medlemskab. Du betaler med andre ord ikke for tilbud og services før du selv har brug for dem.

 

Vi tror på, at et medlemskab giver dig størst værdi gennem direkte, personlig og hurtig hjælp, når du har brug for det. Derfor har vi ingen selvbetjening, men rådgiver dig professionelt over telefonen og direkte mail – eller ansigt til ansigt efter behov.

Vores formål

Vi yder det individuelle medlem kompetent, hurtig og personlig juridisk bistand på det ansættelsesretslige område, maritim og anden skatterådgivning samt sparring i relation til den enkeltes personlige- og karrieremæssige udvikling.

 

Vi ønsker at bidrage til at forme fremtiden for den maritime branche i Danmark med fokus på det maritime menneske i centrum. Uanset om han eller hun arbejder i Danmark eller i udlandet - til søs eller på land eller offshore.

 

Vi arbejder målrettet med den gode service for øje. Det sikrer fremdrift, fokus og resultater.

 

Vi servicerer også foreninger.

Lidt om, hvad vi ikke er

  • Maritime People Club er ikke en faglig organisation, men en Club for maritime professionelle, der ønsker god og billig bistand fra eksperter.

  • Vores tilgang er ikke kollektiv eller fagpolitisk.

  • Maritime People Club forhandler ikke overenskomster.

  • Vi støtter ikke og har ikke nogen tilknytning til politiske partier, men er uafhængige i vores arbejde for dig som medlem.

bottom of page