top of page

Sidste frist - to join - Blue Network. Danmarks nye maritime netværk


Maritime People Club har taget fat på at etablere det første netværk for maritime professionelle. Blue Network #1 vil være for dem der er "selvstændige" - enten med egen virksomhed eller jobs som konsulenter eller ledere.

Vi har allerede deltagere nok til at komme i gang. Vil du også styrke dit personlige netværk samt lære nyt om dig selv, dine kompetencer, muligheder og udfordringer ?

Så er det ved at være sidste - du kan tilmelde dig nedenfor


"Vi har arbejdet sammen med en god gruppe af initiativtagere (billedet) om etablering af vores første netværk. Maritime People Club (MPC) handler om udvikling af nye måder og initiativer inden for den maritime branche, og nu har vi sammen skabt en model for nye netværk" indleder Fritz Ganzhorn, direktør i MPC , og forklarer videre:


"Vi ønsker at skabe unikke netværk med fokus på den fælles interesse deltagerne har. Det skal skabe indholdet og dynamikken i det enkelte netværk. Og på den praktiske side arrangerer og faciliterer vi fra MPC netværket med 4 årlige møder af nogle timers varighed, med relevante temaer, gæster, debat og lidt socialt samvær".


Vil du være med

Synes du Blue Network #1 er noget for dig, så kræver det bare din tilmelding.


Er du allerede medlem af Maritime People Club kan du tilmelde dig netværket HER


Hvis ikke, skal du først være medlem af MPC. Det koster kun 125 kr. pr måned.


Udover at kunne blive medlem af vores netværk, vil du selvfølgelig også få adgang til vores øvrige medlemsservices og ekspertise indenfor det maritime område når det gælder dine kontrakter, jobs, jura, skatteforhold og karriereudvikling. Læs mere og meld dig ind HER


Kun 1.500 kr.


"Det kan vi tilbyde for kun 1.500 kr. om året inkl. moms. Derudover kan det enkelte netværk beslutte andre arrangementer og aktiviteter, som vi også hjælper med - og som netværkets medlemmer betaler for pr. gang man deltager. "


"Med andre ord vil netværket have stor indflydelse på indholdet, aktiviteterne og økonomien - hvilket vi tror vil styrke vores netværk."


Har du spørgsmål inden du beslutter dig, så kontakt Fritz Ganzhorn på fg@maritimepeople.dk eller (+45) 2142 1306BLUE Network #1

Første netværk har sit fokus for den selvstændige aktør i branchen og det overordnede emne er "udvikling" - enten af sin virksomhed, sit job, ansvarsområder eller sig selv.


Det første netværk vil have sin primære base i Svendborg området.


"Vi har også valgt at lægge en geografi ned over vores netværk, så det bliver nemmere at deltage i det daglige, fx til netværksmøde efter arbejdstid. Det betyder ikke, at man ikke må være med fordi man bor i København eller Jylland, og netværket kan selvfølgelig beslutte møder og arrangementer i hele landet. Der sker jo også spændende ting udenfor Svendborg, som har interesse for netværket." forklarer Fritz


Netværket har også en fast Teams-gruppe til kontakt, dialog, ideer og udveksling mellem møderne, og netværket er tilknyttet en fast facilitator fra Maritime People Club.


Der kan være op til 30 medlemmer i et netværk.

BLUE NETWORK #1
.pdf
Download PDF • 117KB


De næste netværk

Som det fremgår skaber vi de enkelte netværk ud fra et overordnet fokusområdet og interesse-fælleskab. Vi vil også gerne organisere netværkene med en vis geografi.


"Det vi sikrer, er en enkelt og fleksibel netværksmodel, hvor det ikke er dyrt at være med - og hvor netværkene selv har stor indflydelse på eget virke og succes" afslutter Fritz


Så har du eller I en god ide til en nyt netværk, så kontakt Fritz Ganzhorn på fg@maritimepeople.dk eller (+45) 2142 1306


Comments


bottom of page